Energetisch therapeut Nijmegen

Mijn naam is Marjanne en ik sta als energetisch therapeut in Nijmegen voor je klaar. Er zijn vrij weinig dingen in het leven die belangrijker zijn dan je goed voelen en in je kracht staan. Echter kan het zo zijn dat er factoren zijn die dit belemmeren, je ervaart blokkades en zit niet lekker in je vel, maar hoe komt dit toch? Je hebt last van fysieke klachten en/of psychische klachten en je hebt het gevoel dat niemand je kan helpen. Gelukkig sta ik voor je klaar, ik zet jou weer in je kracht! Dit doe ik door je emotionele ballast op te ruimen en je te laten ontspannen.
Energetisch therapeut Nijmegen

Als energetisch therapeut in Nijmegen heb ik ook ervaring als gedragscoach

Lange tijd heb ik gewerkt als gedragscoach, echter miste ik hierbij een gevoel van van werkelijk naar binnen keren en ontspanning. Ik ben toen der tijd weer teruggegaan naar de basis en ben erachter gekomen wie ik werkelijk ben en wat ik leuk vindt. Dit heb ik gedaan met behulp van NEI therapie in Nijmegen. Met deze therapie en met massages kan je blokkades oplossen. Mocht jij interesse hebben in NEI therapie, dan kan ik jou ook op verschillende manieren verder helpen.

Antwoorden vanuit het onderbewustzijn

Wanneer ik als energetisch therapeut voor jou aan de slag ga, dan kijken we samen voorbij je klacht. We gaan namelijk op zoek naar de grondslag ervan en bepalen wat er gezien mag worden. Ik maak gebruik van het energetische meetinstrument de biotensor. Met behulp van dit instrument zorg ik ervoor dat er antwoorden naar boven komen, deze komen naar boven vanuit je onderbewustzijn. Dit zal ervoor zorgen dat jij je bewust wordt van het onbewuste. Je krijgt vervolgens inzichtelijk welke emoties er achter jouw emotionele, maar ook je fysieke klachten zitten. Wat vertellen deze emoties jou nou eigenlijk precies?

Verschillende klachten

Als energetisch therapeut kan ik jou laten ontspannen. Ben je relaxed? Dan komen antwoorden uit jouw onderbewustzijn sneller naar boven. Ik bied drie verschillende soorten massages aan in combinatie met NEI therapie. Mocht je geïnteresseerd zijn in een van mijn diensten, neem dan gerust contact met mij op. Ook bij vragen heb je uiteraard de mogelijkheid om contact met me op te nemen. Dit kan zowel per mail als telefonisch. Mocht je op zoek zijn naar deze gegevens, neem dan een kijkje op de contactpagina!