Nei therapie Nijmegen

Ik ben Marjanne, eigenaar van Praktijk Puur Marjanne en ik kan jou helpen met Nei therapie in Nijmegen. Je goed voelen en in je kracht staan is iets dat voor ieder mens zeer belangrijk is. Voel jij je niet goed en sta je niet in je kracht, dan is het tijd om hiermee aan de slag te gaan. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om fysieke of psychische klachten, ik kan je helpen. Dit doe ik door emotionele ballast op te ruimen en door je te laten ontspannen. Hier ben ik niet alleen erg goed in, dit is ook mijn passie en dat is iets waar ik achter ben gekomen toen ik werkzaam was als gedragscoach.

Nei therapie Nijmegen

Waarom Nei therapie in Nijmegen

Nei therapie in Nijmegen, dat is waarbij ik je kan helpen. Met deze therapie haal ik informatie uit jouw onderbewustzijn en dit doe ik op diverse manieren. Wanneer ik het heb over NEI therapie in Nijmegen, dan heb ik het over een holistische vorm van therapie. Ik werk op alle niveaus. Denk hierbij aan energetisch, fysiek en mentaal. Ik maak gebruik van een zeer nauwkeurig meetinstrument genaamd biotensor. Mocht jij je afvragen of Nei therapie in Nijmegen echt wat voor jou is, dan vertel ik je in de volgende alinea graag in welke gevallen dit interessant kan zijn.

Deze therapie kan interessant voor je zijn op het moment dat je lichamelijke klachten hebt, je hoogsensitief bent of een kinderwens hebt. Ook is het een optie wanneer je gedrag je in de weg zit of als je stagneert in je persoonlijke ontwikkelingen. Zit je emotioneel gezien niet lekker in je vel, heb je allergie├źn of een verslaving, dan kan deze therapie je ook helpen. Naast deze redenen kan Nei therapie om nog veel meer redenen interessant zijn en hier vertel ik je graag meer over tijdens een consult. Mocht jij een consult met mij in willen plannen, lees dan de volgende alinea. Hier vertel ik jou namelijk hoe je dit het beste kunt doen.

Het maken van een afspraak

Als energetisch therapeut in Nijmegen kan ik jou zeer goed helpen. Mocht jij bovenstaande herkennen, dat kan deze therapie absoluut een goede optie voor jou zijn. Met behulp van deze therapie komen er antwoorden naar boven die jouw onderbewustzijn aanspreken. Wil jij een consult inplannen, dan kan dit erg gemakkelijk. Je kunt zowel per e-mail als telefonisch contact met mij opnemen.