Alleengeboren tweeling

Zelf weet ik op basis van mijn ervaring dat sommige gevoelens zeer diep kunnen zitten. Dit zorgt er weer voor dat het moeilijk is om emoties te plaatsen. Je weet zelf niet waar bepaalde emoties vandaan komen. Je loopt hier al je hele leven mee rond en je weet de oorzaak niet en dat voelt gek. Dit zorgt er weer voor dat het zo kan zijn dat je je niet begrepen voelt door de mensen om je heen. Heb je veel vrienden en familie? Ook dan kan dit het geval zijn. Het zou dan ook best wel eens zo kunnen zijn dat je een alleengeboren tweeling bent zonder dat jij dit wist, maar misschien ook wel zonder dat je moeder hiervan op de hoogte was.
Alleengeboren tweeling

Een alleengeboren tweeling kent bepaalde gevoelens

Er zijn bepaalde gevoelens die veel mensen die een alleengeboren tweeling zijn herkennen. Deze gevoelens zullen wij voor jou omschrijven. Herken je deze gevoelens? Dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat jij een alleengeboren tweeling bent. Vind jij het bijvoorbeeld lastig om keuzes te maken, of lukt dit je helemaal niet? Voel je je eenzaam, en weet je niet waarom dit zo is of ben je slordig of juist mega perfectionistisch? Dit zijn allemaal gevoelens die bij alleengeboren tweelingen voorkomen. Echter zijn dit niet de enige gevoelens die voorkomen. Zo is er vaak ook sprake dat men al het hele leven ergens naar op zoek is, maar niet goed weet waar naar, dat je moeite hebt om jezelf te binden en dat je last hebt van depressieve gevoelens. Ook komt het vaak voor dat een alleengeboren tweeling zich anders voelt en dat er sprake is van heimwee, maar je niet weet naar waar.

Mocht jij last hebben van bovenstaande klachten, dan sta ik als energetisch therapeut in Nijmegen klaar om je te helpen. Mijn naam is Marjanne en ik zet jou weer in je kracht! Ik doe dit door emotionele ballast op te ruimen, ik zal ervoor zorgen dat jij kunt ontspannen. Dit zal ervoor zorgen dat je weer voor jezelf kunt kiezen en doet wat belangrijk voor je is.

Verschillende klachten

Een alleengeboren baby heeft zoals ik je bovenstaand heb uitgelegd te maken met bepaalde gevoelens. Echter zijn er ook klachten waar men last van heeft. Denk hierbij aan dat je je snel gekwetst voelt, je een huilbaby was en dat je iets met de dood hebt. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van klachten. Tijdens een gesprek ga ik hier graag dieper op in en vertel ik je er nog meer over!