Ontspanning

Als energetisch therapeut laat ik je ook graag ontspannen.

Naast NEI therapie bied ik twee soorten ontspanning aan. Samen kijken we welke het beste bij jou past.

Ontspanning en aanrakingen helpen in het vinden van jezelf. Voer niet langer een strijd met jezelf, maar gun jezelf meer rust.

Reiki

“Reiki brings back the light that was always into us”

 Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert.  Bij een Reiki behandeling geef ik met handoplegging universele levensenergie (Rei is universeel, Ki is levensenergie) door.

Door levensenergie te laten stromen helpt Reiki blokkades weg te nemen en boost het het zelf herstellend vermogen van je lichaam.

Als je energie niet goed meer stroomt, kunnen er blokkades ontstaan op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Dit kan klachten geven op die verschillende niveaus (denk aan hoofdpijn, depressie etc.)

Reiki wordt ook wel vergeleken met yoga, meditatie en dergelijke. Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Reiki heeft geen bijwerkingen, behalve dat het kwalen geneest of vermindert. Kortom een aangename behandeling!

Access Bars
“Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en overvloed.”

Access Bars is een zachte wijze van behandelen, waarmee je jouw lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Je ligt heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl ik een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraak. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad, die doorwerkt in jouw dagelijkse leven.

De uitwerking van een bars behandeling duurt ongeveer 3 tot 4 weken. Soms bemerk je onmiddellijk verandering en soms begin je verschil te merken in de weken ná de behandeling.

Elke behandeling is uniek en geschikt voor jonge kinderen tot en met hoogbejaarde mensen.

 

 

 

Maak een afspraak

Lijkt het jou wel wat om je lichamelijk te ontspannen en daarbij ook mentaal? Misschien is dan wel een Reiki of een Access Bars behandeling wel perfect voor jou.