Massages

Als energetisch gezinstherapeut laat ik je ook graag ontspannen. Want hoe relaxter jij bent, hoe beter we antwoorden uit jouw onderbewustzijn kunnen halen. In combinatie met NEI therapie bied ik drie soorten massages aan. Samen kijken we welke massage het beste bij jou past.

Ontspanning en aanrakingen helpen in het vinden van jezelf. Voer niet langer een strijd met jezelf, maar gun jezelf meer rust.

Ontspanningsmassage met krachten uit de natuur
Aangename aroma’s kunnen je stemming en je gevoel van welzijn verbeteren. Bij deze massage werk ik dan ook met de fijnste essentiële oliën van ‘doTERRA’ die allemaal licht, rustgevend en aangenaam voor de zintuigen zijn.

De juiste masseertechniek en aanrakingen dragen vervolgens bij aan een nieuwe verbinding op het gebied van emotie en vertrouwen en helpen je verder te ontspannen en open te staan voor onbewuste antwoorden.

Access Bars
“Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en overvloed.”

Access Bars is een zachte wijze van behandelen, waarmee je jouw lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Je ligt heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl ik een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraak. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad, die doorwerkt in jouw dagelijkse leven.

De 6 aanrakingen massage
Door de aanrakingen die ik gebruik tijdens deze massage, wordt er ruimte gemaakt voor de emotie die er op dat moment is. De emotie kan op deze manier transformeren tot een innerlijke kwaliteit.

In een rustige sfeer laat ik jou stap voor stap jouw emotie ervaren, zodat jouw elementen in balans komen en jij weer in je kracht kunt staan.

De 6 aanrakingen zijn gebaseerd op de vijf elementen: aarde, metaal, water, hout en vuur, waarbij vuur 2 aanrakingen heeft.

Maak een afspraak

Lijkt het jou wel wat om je lichamelijk te ontspannen en daarbij ook mentaal? Misschien is één van mijn massages dan wel perfect voor jou. Met de massages laat ik je ontspannen, maar werken we eventueel ook toe naar het doorbreken van jouw emotionele blokkades die mogelijk klachten in de weg staan.